De neger die mij uit wist te wonen

Ik ben altijd een vrouw geweest die heel keurig bleef. Maar mijn fantasieën, die waren een heel stuk wilder. Dat keurige gedrag heb ik van huis uit meegekregen, maar het is niet echt wie ik ben, zeg maar. En dat is op een dag dan ook tot een halt gekomen. Ik was het zat mij altijd maar te gedragen, omdat de familie dat zo wilde. Ik moest en zou eindelijk eens mijzelf zijn en dus, toen ik pas 30 jaar was geworden.

Besloot ik om alle remmen los te gooien en gewoon van het leven te genieten op een manier die ik zelf fijn vond. Zo ging ik iedere zaterdagavond stappen en was ik regelmatig aan het daten. Maar echt sekspartners kon ik nog niet vinden. Toe ik die neger tegen het lijf liep. Een bloedmooie, stevig zwarte man. Ik kon alleen maar denken aan hoe groot en dik zijn pik zou zijn. Ik had in die periode ook al een behoorlijk aantal pornofilms gekeken en daar zag ik regelmatig donkere mannen voorbij komen die ik wel heel lekker vond.

Nou ja, eigenlijk vooral hun sterke lichamen en die fantastisch lange, dikke pikken die de meiden in de sexfilms aan het uitwonen waren. En dat uitwonen, dat wilde ik ook. Die zou de neger zijn die mij uit wist te wonen, daar zou ik tijdens de derde date met hem wel achter komen. Want uiteindelijk nam ik hem mee naar mijn huis voor een “kopje koffie” om de avond af te sluiten. We raakten zo wat aan de praat en het was heel erg gezellig hoor, net als de dates die we eerder hadden, maar je kon de seksuele spanning met een mes snijden.

Het was zo direct aanwezig dat één van ons uiteindelijk een stap zou nemen. En dat was hij. Hij kwam naast mij zitten, legde zijn arm over mijn schouders en begon mij in mijn nek te kussen. Zijn nog vrije hand greep de mijne en legde deze keurig op zijn kruis, waar ik een meer dan behoorlijke bobbel kon voelen, die alleen maar aan het groeien was. Ik merkte dat ik opgewonden raakte door alles wat hij deed. Zijn hand ging los van de mijne en ik voelde hoe zijn hand nu op mijn borst terecht kwam.

Hij begon er wat in te kneden en deed dit op een heel erg aangename manier. Ik tilde mijn shirt op en wilde hem duidelijk laten merken dat ik het wilde. Hij deed zijn hand onder mijn shirt en begon verder met mijn borst te spelen. Ik had geen bh aan, dat had ik niet nodig en stond onder de kleding die ik droeg ook helemaal niet mooi en dus was alles extra gevoelig voor mij.

RELATED POST

Sex videochat

Een sex videochat is heel spannend en opwindend. Wat is er nu geiler dan sexchatten met een dame die je…

Heftig en kort

Leo stond naast me. Hij had grote handen. Ineens schoot me iets te binnen, naast het niet dragen van mijn…

Het huissletje

Met enig gestuntel doet hij zijn broek en boxer uit. Daarna neemt hij weer plaats tussen mijn benen en zet…