Het huissletje

Met enig gestuntel doet hij zijn broek en boxer uit. Daarna neemt hij weer plaats tussen mijn benen en zet zijn harde pik tussen mijn glinsterende lipjes. Zijn hand glijdt af naar mijn heupen en langzaam duwt hij zijn paal naar binnen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond terwijl ik hem steeds dieper voel gaan.

“Je bent echt geil, he?”

Ik knik. Als hij bijna helemaal in me zit trekt hij even terug en stoot dan in één keer diep door. Een klein gilletje. Nog een keer. Harder, dieper. Gestaag voert hij het tempo een beetje op terwijl ik achterover leun en het stoten van zijn keiharde pik over me heen laat komen. Ik heb niet zoveel nodig. Ik wil gewoon geneukt worden. Nog eventjes.

Plotseling trekt hij zijn lul uit mijn kutje. Ik open mijn ogen en kijk hem aan.

“Tafel. Kont omhoog.”

Ik glijd van het aanrecht en steun op de tafel. Met zijn vlakke hand slaat hij even hard op mijn billen. Hij gaat achter me staan en drukt zijn harde paal weer naar binnen. Eerst begint het stoten op een langzaam tempo, langzamer dan net. Diep en ritmisch, zijn heupen die bij elke stoot met een kletsend geluid tegen mijn volle kont slaan. Mijn kreunen beginnen zich steeds sneller achter elkaar op te volgen en klinken steeds hoger. Steeds dichter kom ik bij dat randje. Blijkbaar voelt hij het aan en begint steeds sneller te stoten. Hij pakt mijn paardenstaart stevig vast en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik kreun steeds harder.

“Harder…harder…” Het ritme van zijn stoten duwt me over de rand en ik voel hoe de schokjes in mijn kutje een orgasme aankondigen. Schokjes worden golven en terwijl hij in me door blijft stoten beland ik in die vage wereld waar eigenlijk alleen mijn orgasme nog telt. De stoten worden feller en ik blijf op de golven van dat intense gevoel zweven. Wanneer het weer even een beetje weg ebde hoor ik hoe Wouter me allerhande ongepaste namen toewerpt. Dat doet hij altijd als hij bijna klaarkomt. Dan weet ik dat hij bijna mijn ‘hoerenkut’ vol gaat spuiten. Tussen mijn kreuntjes door moet ik stiekem een beetje lachen.

RELATED POST

Sex videochat

Een sex videochat is heel spannend en opwindend. Wat is er nu geiler dan sexchatten met een dame die je…

De neger die mij uit wist te wonen

Ik ben altijd een vrouw geweest die heel keurig bleef. Maar mijn fantasieën, die waren een heel stuk wilder. Dat…

Heftig en kort

Leo stond naast me. Hij had grote handen. Ineens schoot me iets te binnen, naast het niet dragen van mijn…